HomeArrow Wat doen we

2018-09-17-borgers---portretten---zwartwit-2813.jpg

Kiezen voor Borgers Auto Import


  • Auto's afkomstig van merkdealers
  • Juiste prijs- kwaliteitsverhouding
  • Fabrieksgarantie
  • Inruil mogelijk
  • Voor bedrijf en particulier
  • Service met een hoofdletter


Arnoud Borgers is ruim 25 jaar actief geweest in de levensmiddelenbranche en was eigenaar van een drietal supermarkt-vestigingen. Daarnaast was er altijd veel interesse in luxe, exclusieve auto’s van voornamelijk Duitse merken. Na de verkoop van zijn laatste winkel, is Arnoud in 2007 gestart met een nieuwe onderneming t.w. Borgers Auto-Import en is zich gaan specialiseren in de in- en verkoop van jonge, gebruikte auto’s van alle merken. In zijn supermarkten werd dienstverlening, service én kwaliteit met hoofdletters geschreven en dat zullen de afnemers van Borgers Auto-import ook kunnen merken.

 

Stijn (onze zoon) is vanaf de start van het bedrijf altijd zeer betrokken geweest bij het autobedrijf. Naast de studie, o.a. IVA Driebergen en Notenboom Business School, was hij verantwoordelijk voor de presentatie en foto’s van de aangeboden auto’s op het internet en werden ook de eerste auto’s door Stijn verkocht. Bij een aantal dealerbedrijven heeft Stijn diverse functies uitgeoefend en vanaf medio 2017 is hij fulltime werkzaam in het bedrijf.

 

Flexibiliteit, snelheid en vooral de juiste prijs-/kwaliteitverhouding bieden is voor ons iedere keer weer een uitdaging én vanzelfsprekend. Er wordt uitsluitend ingekocht bij origineel merkdealers waardoor de kwaliteit én fabrieksgarantie zijn gewaarborgd. Omdat Borgers Auto-import werkt met lage overheadkosten kunnen de diensten worden aangeboden tegen zeer concurrerende tarieven; immers, er wordt een auto ingekocht op basis van een zoekopdracht. Geen showroom, receptie, werkplaats, kleine voorraad enzovoort. Dit garandeert een kwaliteitsproduct tegen een bijzonder lage prijs! Borgers Auto-import werkt zowel voor (auto-)bedrijven als particulieren.

 

Dus, zoekt u uw nieuwe droomauto en/of zoekt u voor een klant de juiste auto, dan kan Borgers Auto-import voor nagenoeg alle modellen een aanbieding maken met een enorm prijsvoordeel. Overigens, veelal zijn de aangeboden auto’s niet alleen voordeliger, maar ook completer uitgerust én hebben veelal zeer lage kilometerstanden. Overigens, inruil van uw auto is mogelijk!

 

Uw nieuwe auto wordt, nadat wij de aankoopbevestiging hebben ontvangen, met een levertijd van ca. drie weken bij u thuis of op het bedrijf afgeleverd compleet met nieuw Nederlands kenteken. Reparatie, onderhoud én garantie-afwikkeling vindt plaats bij de betreffende merkdealer in Nederland. Overigens, ook deze diensten kan Borgers Auto-import verzorgen.

 

In de rubriek 'collectie' vindt u een aantal auto's welke wij op voorraad hebben. Merk, model, type, datum eerste toelating, garantietermijn en een uitvoerige omschrijving van de aanwezige opties geven een goede indruk van de auto. Overigens, bij een bezoek aan ons bedrijf (op afspraak), kunt u de auto bezichtigen en na overleg is een proefrit eventueel mogelijk. Alle moeite is genomen om de informatie van de auto's zo zorgvuldig en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Geïnteresseerd? Vraag gerust geheel vrijblijvend een gesprek aan. Dit kan ook in de avonduren of op zaterdag. Om een afspraak te maken kunt u het contact-formulier invullen, een e-mail sturen naar info@borgersautoimport.nl of gewoon even bellen naar 026-3253745.