HomeArrow Nieuws Arrow Een nieuwe outfit voor de Audi Q5

audi-q5-2017-41.jpg

Een nieuwe outfit voor de Audi Q5

De tweede generatie van de Audi Q5.

 

Na de komst van de nieuwe Audi A4 en Audi A5 is het de beurt aan de Audi Q5, de auto is lichter, groter en strakker geworden. De nieuwe aanwinst van Audi wordt maximaal 90 kilogram lichter, is aanzienlijk groter als zijn voorganger en krijgt het lijnenspel van de nieuwe generatie Audi's.

 

Ook het interieur is zoals als verwachting geupdate, zo vindt de 'Virtual Cockpit' ook de weg naar de nieuwe Q5. Op het gebied van connectiviteit en infotainment schermt Audi met een WiFi-hotspot voor maximaal acht gebruikers, een simkaart-aansluiting voor roaming in heel europa en een MMI connect-app waarmee je je Q5 vanop afstand in de gaten kunt houden. Kortom: alle snufjes zijn aanwezig. Dat geldt ook voor de nodige (actieve) veiligheidssystemen, die de auto binnen de lijntjes houden en waar nodig afremmen.

 

Motorisch gezien is de keuze vooralsnog erg overzichtelijk. Benzinerijders kunnen in het begin alleen de 2.0 TFSI met 252 pk bestellen. Dieselrijders kunnen hun 2.0 TDI in drie verschillende varianten bestellen, met 150, 163 of 190 pk.

 

Is dit de auto die u zoekt? Informeer naar de mogelijkheden!Terug naar overzicht