HomeArrow Diensten

Diensten

VERZEKERING

In samenwerking met Sportwagenpolis, bieden wij u de mogelijkheid om vertrouwd, de verzekering voor uw auto te regelen. Een autoverzekering die een unieke dekking, een messcherpe premie en een perfecte schade-afwikkeling via Borgers Auto-Import combineert.

Laat u verrassen door de unieke voordelen en gunstige premie van Sportwagenpolis. Meer weten? Neem dan geheel vrijblijven contact met ons op!


ONDERHOUD & SERVICE

We vragen en verwachten vaak veel van een auto, dat is vanzelfsprekend maar daar staat goed onderhoud tegenover! Omdat wij werken met jonge en exclusieve producten verdienen deze dan ook het juiste onderhoud. Daarom werken wij altijd samen met de officiële merkdealer bij u in de buurt; zo behoudt u de fabrieksgarantie en wanneer pech zich voordoet kunt u in de meeste gevallen gebruik maken van de mobiliteitsservice.

‘De service van Borgers Auto Import gaat ver, heel ver. Vraag naar de mogelijkheden’

LEASING

Een nieuwe auto aanschaffen vraagt vaak om een grote investering, wij brengen u graag in contact met een leasemaatschappij voor de financiering van uw droomauto.


ACCESSOIRES

Het verzorgen van accessoires op en aan uw auto behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met de originele- en goedgekeurde producten welke gemaakt en/of geschikt zijn voor uw merk en type auto en laten dit monteren bij gespecialiseerde bedrijven waarmee wij samenwerken. Hierbij kunt u denken aan:

-       Vaste-, afneembare- of een wegklapbare trekhaak.

-       Zomer- en/of winterset voor uw auto.

-       DSI stinger en/of laserdetectie systemen.

-       Entertainmentsystemen voor de achterpassagiers.

-       CERAMIC PRO Lakverzegelingen

-       Alarm- en/of voertuigvolgsystemen

Toe aan een nieuwe look? Dan is er de mogelijkheid om uw velgen een andere kleur te geven of uw auto te laten wrappen! Wij informeren u daar graag over!